Tanıtım Bedava nitro & OwO

xshantai#1010
Merhaba, sunucum tamamıyla legittir. gönül rahatlığı ile invite kasıp ödülünüzü alabilirsiniz.

kendi sunucum gelirseniz beni çok mutlu edersiniz :D

Calpim#0008
Ödülleri alabilmemiz için invite oranları nedir?

Unknown#0000
Kanıt ekleyebilirmisin bence sunucun fake çünkü çekiliş kanalındaki proof bile fake.
1653576968591.png

Promosyon kodu vermişsin şuana kadar proofa baktığım kadarıyla owoda veriyorsun gayet iyi fakat çekiliş kanalında bu ssi kullanman hata. Ve çekilişte nitro cl diyorsun fakat boostlu nitro ssi koymuşsun

Konu Sahibi
xshantai#1010
Kanıt ekleyebilirmisin bence sunucun fake çünkü çekiliş kanalındaki proof bile fake. Ekli dosyayı görüntüle 3658
Promosyon kodu vermişsin şuana kadar proofa baktığım kadarıyla owoda veriyorsun gayet iyi fakat çekiliş kanalında bu ssi kullanman hata. Ve çekilişte nitro cl diyorsun fakat boostlu nitro ssi koymuşsun
orada eski ss var. bi 1 2 ay önceki nitro cl ss koymak istemedim

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Nitroları hediye olarak mı veriyorsun, promosyon kodu olarak mı ?

Konu Sahibi
xshantai#1010
Kanıt ekleyebilirmisin bence sunucun fake çünkü çekiliş kanalındaki proof bile fake. Ekli dosyayı görüntüle 3658
Alakası bile yok. Bi nitro sunucusu yapınca hemen anında fake. türk milletinden bu beklenir zaten. boostlu nitro koymamın sebebi şuan kodu gör diyip gift halina getirmedim sunucuma fake diyorsan git ingiliz nitro serverlarında invite kas :)

Unknown#0000
Alakası bile yok. Bi nitro sunucusu yapınca hemen anında fake. türk milletinden bu beklenir zaten. boostlu nitro koymamın sebebi şuan kodu gör diyip gift halina getirmedim sunucuma fake diyorsan git ingiliz nitro serverlarında invite kas :)
kardeşim fake demiyorum sana ss fake diyorum çekilişteki sen eski ss diyorsun fakat 2000 saat gibi birşey yazıyor fake ss. Ve biz sizler gibi boş boş nitro için çabalamıyoruz boş yere olay çıkarma belirtmiş orada düzgünce oku

Konu Sahibi
xshantai#1010
kardeşim fake demiyorum sana ss fake diyorum çekilişteki sen eski ss diyorsun fakat 2000 saat gibi birşey yazıyor fake ss. Ve biz sizler gibi boş boş nitro için çabalamıyoruz boş yere olay çıkarma belirtmiş orada düzgünce oku
Nitro için çabaladığımı kim söyledi ? Hrm yazdıklarımı okumuyorsun hemde nitro fake diyorsun

! 'Astvoid&cv#8188
Umarım birgün promosyonsuz Normal gift verirsin Başarılar dilerim!

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)