- ✧ Escanor#2364
- Fiyat
- 1-2000 ₺
- Sunucu adı
- -
- Sunucu açılma tarihi
- 1 Eyl 2022
- Sunucudaki takviye sayısı
- 0
- Sunucudaki üye sayısı
- 2000
- Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
- 750
- Pazarlık
- Var
- Takas
- Yok
Merhaba,
Aktif bir şekilde sistemi oturmuş ve günlük olarak voice chat/genel sohbet kanalında aktiflik gösterilen bir public sunucu arıyorum. Elinizde olduğunu düşünüyorsanız bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlık isteği için profilimde bulunan discord hesabına istek atabilirsiniz. Aktif olduğumda onaylarım ve oradan detayları konuşuruz.
Gereksinimler:
1- Aktif olarak chat dönmeli ve voice chat kanallarında aktiflik gösterilmeli.
2- Token üye olabilir, gayet doğal ama sunucunun tamamı token OLAMAZ.
3- Aktif bir moderasyon kadrosuna sahip olursa iyi olur fakat olmasa da olur problem değil.
4- Yukarıda da belirttiğim gibi en önemli etken AKTİFLİK. Eğer ki ölü bir sunucu ile teklife gelirseniz büyük ihtimal ile reddeceğim.
Aktif bir şekilde sistemi oturmuş ve günlük olarak voice chat/genel sohbet kanalında aktiflik gösterilen bir public sunucu arıyorum. Elinizde olduğunu düşünüyorsanız bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlık isteği için profilimde bulunan discord hesabına istek atabilirsiniz. Aktif olduğumda onaylarım ve oradan detayları konuşuruz.
Gereksinimler:
1- Aktif olarak chat dönmeli ve voice chat kanallarında aktiflik gösterilmeli.
2- Token üye olabilir, gayet doğal ama sunucunun tamamı token OLAMAZ.
3- Aktif bir moderasyon kadrosuna sahip olursa iyi olur fakat olmasa da olur problem değil.
4- Yukarıda da belirttiğim gibi en önemli etken AKTİFLİK. Eğer ki ölü bir sunucu ile teklife gelirseniz büyük ihtimal ile reddeceğim.