Alınacak 8 tlden OwO Cash alacağım.

tunabey
Merhabalar 10 milyon alacağım şuan acil daha da ihtiyacım olacak.
8 TL fiyattan alacağım.
Ödeme Papara/İBAN/Komisyonları size ait olmak üzere item satış

ImTaviel
Merhabalar bende 9 TL den 20M alıyorum ama maalesefki satan bulmak çok zor owo satışları baya durgun

EMRE#9186
Konu Sahibi
Tuna
tunabey
4m var bende ilgilenen yazabilir

4m var bende ilgilenen yazabilir
Hocam sen benimle alay mı ediyorsun? Seninle dün konuştuk stok var dedin alayım dedim ghostladın saatlerce ardından cs2 skin ilanı gibi bir şey atıp al dedin güya OwO yazarak başlığına.

EMRE#9186
Hocam sen benimle alay mı ediyorsun? Seninle dün konuştuk stok var dedin alayım dedim ghostladın saatlerce ardından cs2 skin ilanı gibi bir şey atıp al dedin güya OwO yazarak başlığına.
ilan açıklamasını okumadıysan senin sorunun , bir doktora git gözlerin bozulmuş ilan açıklamasında 4.000.00 owo cash teslim edilcektır yazıyor ve ilanı açan mağazanın +450 başarılı satışı var ayriyeten sıkıntılı gözlerin için ilan açıklamasını renkli renkli yaptım rahat oku diye . item satış /item pazar gibi yerlerle pek alakan olmadığın anlaşılıyor amatör insanlarla uğraşıyoruz

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Tuna
tunabey
ilan açıklamasını okumadıysan senin sorunun , bir doktora git gözlerin bozulmuş ilan açıklamasında 4.000.00 owo cash teslim edilcektır yazıyor ve ilanı açan mağazanın +450 başarılı satışı var ayriyeten sıkıntılı gözlerin için ilan açıklamasını renkli renkli yaptım rahat oku diye . item satış /item pazar gibi yerlerle pek alakan olmadığın anlaşılıyor ametör insanlarla uğraşıyoruz
Ametör yazmandan ne kadar profesyonel olduğun belli oluyor. Müşterisine 6 saatte bir cevap yazan, o cevaptan sonra da anında tekrar kaybolan. Koyduğu ilanın kategorisini bile doğru ayarlayamayıp üste çıkmaya çalışan birisinin bana bu tarz ithamlarda bulunması sadece gülünç. Senden çok daha eskiyim bu piyasalarda. Önce kendin nasıl bir hizmet sunulur onu öğren. Sana yazan müşteriyle iletişim nasıl kurulur onu öğren ardından benim bir işteki nitelik seviyem hakkında fikir belirtmek hiçbir zaman ne haddine ne de seviyene uygun olmayacağı için sadece düşün. Tabi onu da yapabilirsen.

EK: Cevap veremeyip ''Ametör'' yazdığı yazıyı düzeltmiş WKQELRFGKRQLGŞKWQRLGŞKWQRŞLGKQWŞLGHK

EMRE#9186
Ametör yazmandan ne kadar profesyonel olduğun belli oluyor. Müşterisine 6 saatte bir cevap yazan, o cevaptan sonra da anında tekrar kaybolan. Koyduğu ilanın kategorisini bile doğru ayarlayamayıp üste çıkmaya çalışan birisinin bana bu tarz ithamlarda bulunması sadece gülünç. Senden çok daha eskiyim bu piyasalarda. Önce kendin nasıl bir hizmet sunulur onu öğren. Sana yazan müşteriyle iletişim nasıl kurulur onu öğren ardından benim bir işteki nitelik seviyem hakkında fikir belirtmek hiçbir zaman ne haddine ne de seviyene uygun olmayacağı için sadece düşün. Tabi onu da yapabilirsen.
site %10 a yakın komisyon alıyor hem item satış hemde item pazar, fakat cs kategorisinde %1 fln alıyor o yüzden cs kategorisinde açtım

Konu Sahibi
Tuna
tunabey
site %10 a yakın komisyon alıyor hem item satış hemde item pazar, fakat cs kategorisinde %1 fln alıyor o yüzden cs kategorisinde açtım
Güldürme beni ''Ametör'' PUHAHAHHAA. Neyse, sana zaten ''komisyonları hesapla fiyatın üstüne ekle'' dedim. Komisyonu zaten %7+%3 şeklinde ayarlayıp item satıştan ilan aç dedim. 2 Kuruş fazla kazanayım diye şark kurnazlığı yapmana gerek yok. Daha da rahatsız etme beni senin gibileri ile uğraşamam. Hadi işine.

! Mustafa#0001
86m stok var owo limitinden dolayı günlük 15m teslim edebilirim ön sipariş vererek ayırtmak isteyen dc rusyisback

• Beğen
Tepkiler: Tuna
EMRE#9186
Güldürme beni ''Ametör'' PUHAHAHHAA. Neyse, sana zaten ''komisyonları hesapla fiyatın üstüne ekle'' dedim. Komisyonu zaten %7+%3 şeklinde ayarlayıp item satıştan ilan aç dedim. 2 Kuruş fazla kazanayım diye şark kurnazlığı yapmana gerek yok. Daha da rahatsız etme beni senin gibileri ile uğraşamam. Hadi işine.

Konuyu 2 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 ziyaretçi)