Satılık +500 KİŞİLİK PARTNERLİK AÇIK NSFW SUNUCUSU SATILIKTIR

maskotxd
Fiyat
Fiyatta anlaşırız. ₺
Sunucu adı
P0rn World #0.5 K
Sunucu açılma tarihi
15 May 2022
Sunucudaki takviye sayısı
0
Sunucudaki üye sayısı
500
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
40
Pazarlık
Yok
Takas
Yok
Başlıktan da gördüğünüz gibi +500 KİŞİLİK PARTNERLİK AÇIK NSFW SUNUCUSU SATILIKTIR fakat partnerlik açık dediğim şartları karşılıyordur yani siz sunucuyu alınca başvurabilirsiniz. Bir de 1 tane şart karşılamıyor o da yazı / ses aktifliği çok iyi olmadığı için, ama katılımcı sayısı vs. iyi sunucunun, zaten 2. görselde ne demeye çalıştığımı anlayacaksınızdır. Şimdi isterseniz gerekli görselleri göstereyim. Aklımda bir fiyat yok anlaşabiliriz, biliyorum fiyat belirlemeden alıcı bulmam kolay değil ama satabilirsem ilk sunucu satışım olacak o yüzden piyasa hakkında pek bilgim yok. Alıcılar Discord'dan ulaşabilir.

Discord : Maskot#0001

Gerekli Görseller ;

pw 500 üye oldu 4.png

pw partnerlik 1.PNG

pw 505 üye.PNG

pw role click 1.PNG

pw parner role 1.PNG

pw click 1.PNG

pw company 1.PNG

1670357266094.png

1670357931032.png

Son düzenleme:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Sunucuda token bulunuyor mu ?

• Kalp
Tepkiler: Maskot
Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
Sunucuda token bulunuyor mu ?
Hayır bulunuyorsa da cidden ben basmadım. Çeyreği J4J yarısı da DISBOARD botundan gelmiş kişiler. Ve bunu söylediğiniz iyi oldu davetler kısımını ekleyecektim. Unutmuşum, iyi geceler ❤️

• Kalp
Tepkiler: Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hayır bulunuyorsa da cidden ben basmadım. Çeyreği J4J yarısı da DISBOARD.org botundan gelmiş kişiler. Ve bunu söylediğiniz iyi oldu davetler kısımını ekleyecektim. Unutmuşum, iyi geceler ❤️
Cevabın için teşekkür ederim. İyi satışlar, iyi forumlar. ♥️

• Kalp
Tepkiler: Maskot
harryzzers#7700
Bol kazançlar.

Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
Başlıktan da gördüğünüz gibi +500 KİŞİLİK PARTNERLİK AÇIK NSFW SUNUCUSU SATILIKTIR fakat partnerlik açık dediğim şartları karşılıyordur yani siz sunucuyu alınca başvurabilirsiniz. Bir de 1 tane şart karşılamıyor o da yazı / ses aktifliği çok iyi olmadığı için, ama katılımcı sayısı vs. iyi sunucunun, zaten 2. görselde ne demeye çalıştığımı anlayacaksınızdır. Şimdi isterseniz gerekli görselleri göstereyim. Aklımda bir fiyat yok anlaşabiliriz, biliyorum fiyat belirlemeden alıcı bulmam kolay değil ama satabilirsem ilk sunucu satışım olacak o yüzden piyasa hakkında pek bilgim yok. Alıcılar Discord'dan ulaşabilir.

Gerekli Görseller ;

Ekli dosyayı görüntüle 6710

Ekli dosyayı görüntüle 6711

Ekli dosyayı görüntüle 6712

Ekli dosyayı görüntüle 6713

Ekli dosyayı görüntüle 6714

Ekli dosyayı görüntüle 6715

Ekli dosyayı görüntüle 6716

Ekli dosyayı görüntüle 6717

Ekli dosyayı görüntüle 6718
Hala satılıktır, alıcılar Discord'dan ulaşabilir. - Discord : Maskot#0001

toxil2

Gerekli Görseller ;

Ekli dosyayı görüntüle 6710

Ekli dosyayı görüntüle 6711

Ekli dosyayı görüntüle 6712

Ekli dosyayı görüntüle 6713

Ekli dosyayı görüntüle 6714

Ekli dosyayı görüntüle 6715

Ekli dosyayı görüntüle 6716

Ekli dosyayı görüntüle 6717

Ekli dosyayı görüntüle 6718
İyi satışlar .d

justdaimon
Uygun bir fiyat sağlarsan satın alabilirim. Discord: Daimon#0001

Unknown#0000
Hocam ilan hakkında düzgün bilgi verin derim sste açık falan değil partnerlik. Doğru düzgün yazın sunucu keşfet yeri açıksa o başka partnerlik açık değil gördüğümzü gibi sste. Ama sanırım sunucu keşfetide +1kda açılıyordu açımasıda imkansız bu durumda. Şart 1 eksik demişsinizde partnerliğe açık demeyin o zaman. Partnerlik açılması için o şartın baay bir yüksek olması lazım ses ve mesaj olarak direk partnerlik açık demeniz yanlış düzeltin. Açıkçası bunuda belirtmenizde gerek yoktu bence çünkü +500 ise sunucu zaten bu aşamaya gelebiliyor direk. Pek bir marifeti yok.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi