Satılık 320k Sunucu Satışı!

Dark Tiran#1915
Fiyat
Teklif ₺
Sunucu adı
GIF AURA
Sunucu açılma tarihi
13 Kas 2022
Sunucudaki takviye sayısı
38
Sunucudaki üye sayısı
320000
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
25000
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Öncelikle şunu belirteyim ve ona göre niyetlenelim, pazarlığa oturalım. Kafamda pek net bir fiyat yok en iyi teklifi veren ile görüşeceğim iki taraf da anlaşabilirsek pazarlığımızı tamamlayacağız inşallah ve özellikle belirtmek isterim ki sunucu eskiden "j4j" sunucusuydu sorusu olan alıcılar yorum bırakabilir hepsini cevaplamaya çalışacağım.

Sunucu özellikleri;
Günlük min. +500 giriş,
Günlük ortalama 25k aktiflik,
Yetkili kadrosu +20 ( ben sunucuyu bıraksam bile sunucuda devam edecek yetkililer yarısı yabancı yarısı türk )

1668365380926.png
-Herkese iyi forumlar.

maskotxd
Fiyat 9999 TL mi?
Öncelikle şunu belirteyim ve ona göre niyetlenelim, pazarlığa oturalım. Kafamda pek net bir fiyat yok en iyi teklifi veren ile görüşeceğim iki taraf da anlaşabilirsek pazarlığımızı tamamlayacağız inşallah ve özellikle belirtmek isterim ki sunucu eskiden "j4j" sunucusuydu sorusu olan alıcılar yorum bırakabilir hepsini cevaplamaya çalışacağım.

Sunucu özellikleri;
Günlük min. +500 giriş,
Günlük ortalama 25k aktiflik,
Yetkili kadrosu +20 ( ben sunucuyu bıraksam bile sunucuda devam edecek yetkililer yarısı yabancı yarısı türk )

Ekli dosyayı görüntüle 6340
-Herkese iyi forumlar.

maskotxd
Belirttiğim gibi öncesinde "j4j" sunucusu olarak kullanıldı ve "j4jfast" URL'si bulunmaktaydı bu yüzden ölü hesaplar mevcut ama token sayılmaz.
Anladım. İyi satışlar o zaman, eğer alınırsa da alan kişiye hayırlı olsun.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hayır, en iyi fiyatı veren ile görüşeceğim verilen fiyat beni de tatmin eder ise satacağım konuda da belirttiğim gibi
Kafa karışıklığına sebep olmaması için fiyat yerini “Teklif” olarak güncelledim bilgin olsun, iyi satışlar.

Unknown#0000
Aslında alınabilecek bir sunucu almak isterim fakat ihtiyacım yok şuanda. Bir yöne güzel değerlendirilebilecek bir teklif kararsız kaldım. Bilgilendiririm iyi forumlar.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi