Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım 2FA Girememe

Şahmeran#4327
Merhaba yılladır kullandığım dc hesabımın 2FA kodları kayıp oldu, eski telefonumdaydı ve telefonum suya düştü. Bu hesabı kuratarmanın bir yolu var mı destek atarak vs.?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Merhaba yılladır kullandığım dc hesabımın 2FA kodları kayıp oldu, eski telefonumdaydı ve telefonum suya düştü. Bu hesabı kuratarmanın bir yolu var mı destek atarak vs.?
> Yedek kodların duruyorsa o şekilde de hesabını geri alabilirsin, bununla alakalı bu makaleyi inceleyebilirsin.

> 2FA doğrulamasının yanında aynı zamanda SMS ile de giriş yap seçeneğini de aktif hale getirdiysen o şekilde de geri alabilirsin.

> Herhangi bir cihazında hesabın açıksa yedek kodlara hesabın üzerinden ulaşabilirsin.

Konu Sahibi
Şahmeran
Şahmeran#4327
> Yedek kodların duruyorsa o şekilde de hesabını geri alabilirsin, bununla alakalı bu makaleyi inceleyebilirsin.

> 2FA doğrulamasının yanında aynı zamanda SMS ile de giriş yap seçeneğini de aktif hale getirdiysen o şekilde de geri alabilirsin.
bilgisayar yenilemiştim durmuyorlar mlsf aynı zamanda sms ile de açılmıyor

rotwex#0001
telefonu pirince yatır çalışmasına dua et tek yapabilecegin bu 🙂

deleteduser

Bende 2016 kuruluşlu hesabımı öyle kaybetmiştim, Discord'a destek açtığımda da yardımcı olmadılar. Pek şansın yok yani

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)