Satış 1000 Online Üye 15TL (4000 Offline Üye 30TL)

resilientmind
1K Online Üye 15TL (4000 Offline Üye 30TL)
Anlamayan varsa sunucunuza tam olarak 4000 offline üyeyi sadece 30tl ye basıyorum cıkmama garantiside veriyorum 1000 Online üyede 15tl fırsat kaçmaz offline durumuna düşmezler (1000 den daha fazla gelebiliyor)

canbusiness
1K Online Üye 15TL (4000 Offline Üye 30TL)
Anlamayan varsa sunucunuza tam olarak 4000 offline üyeyi sadece 30tl ye basıyorum cıkmama garantiside veriyorum 1000 Online üyede 15tl fırsat kaçmaz offline durumuna düşmezler (1000 den daha fazla gelebiliyor)
Kolay gelsin, itemsatış linkiniz var mı? veya kendinize ait bir siteniz?
Ek olarak üyelerin resimleri, oynuyor yazısı ve en önemlisi gerçekçi isimlere sahipler mi?

iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: resilientmind
Konu Sahibi
resilientmind
resilientmind
Kolay gelsin, itemsatış linkiniz var mı? veya kendinize ait bir siteniz?
Ek olarak üyelerin resimleri, oynuyor yazısı ve en önemlisi gerçekçi isimlere sahipler mi?

iyi forumlar.
üyelerin gerçekci profilleri bulunmakta rahatsız olan var ise gözünün önünde 4000 hesabın profilini resmini biosunu pronounsunu değiştirebilirim sıkıntı yok oynuyor yazılı bir joinerde tutmuyorum cok cocukca geliyor.

canbusiness
üyelerin gerçekci profilleri bulunmakta rahatsız olan var ise gözünün önünde 4000 hesabın profilini resmini biosunu pronounsunu değiştirebilirim sıkıntı yok oynuyor yazılı bir joinerde tutmuyorum cok cocukca geliyor.
Gerçekçi olmaları kesinlikle güzel, nereden satışı gerçekleştiriyorsunuz?

Konu Sahibi
resilientmind
resilientmind
Ve
1000004025.jpg

Şu şekil mal mal elemanlar lütfen mesaj atmasın 5 botla işlem geçiriyorum
1000004026.jpg

4000den fazla token oldugundan dolayı 5 botla işlem yapıyorum arkadaş niye 8 perm siye sorup küfür edip engelliyor botlar onaylı dc de tc kimliğim onaylı satış yaptığım cok fazla yer var
1000004027.jpg

Şu şekil solda satış yaptığım yerler bulunmakta satış yaptığım arkadaşlarlada konusturabilirim sizi lütfen böyle maymunlar mesaj atmasın .D

canbusiness
Ve Ekli dosyayı görüntüle 10202

Şu şekil mal mal elemanlar lütfen mesaj atmasın 5 botla işlem geçiriyorum Ekli dosyayı görüntüle 10203

4000den fazla token oldugundan dolayı 5 botla işlem yapıyorum arkadaş niye 8 perm siye sorup küfür edip engelliyor botlar onaylı dc de tc kimliğim onaylı satış yaptığım cok fazla yer varEkli dosyayı görüntüle 10204

Şu şekil solda satış yaptığım yerler bulunmakta satış yaptığım arkadaşlarlada konusturabilirim sizi lütfen böyle maymunlar mesaj atmasın .D
Anladım hocam, en azından güvenlik açısından discord üzerinden alışveriş yapmıyorum. İtemsatış gibi platformlardan ticaret yapmayı daha doğru buluyorum.
Teşekkürler, iyi satışlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: resilientmind

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi